Informatieavond over warmtepompen

1 november, 2023 - Uitgeest

 

Dinsdagavond 14 november organiseert DUEC een informatieavond over ‘Warmtepompen’ voor bewoners. 

Warmtepomp.
Warmtepomp.

Steeds meer Uitgeesters hebben interesse in warmtepompen. Dan heb je al snel veel vragen, zoals: Wat komt er allemaal bij kijken? Is mijn woning er al klaar voor? Wat zijn de kosten en kan ik gebruik maken van subsidie? Welke installateur kies ik en wat is de wachttijd tot installatie? Met al dit soort vragen ben je van harte welkom op de informatieavond in Dorpshuis de Zwaan. De avond start om 19.30 uur. 

Indeling van de avond De avond zal bestaan uit drie delen: er is een informatief gedeelte, daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en na de pauze kun je in kleine groepjes met de ervaringsdeskundigen in gesprek over hun keuzes en ervaringen. DUEC, de energiecoöperatie van Uitgeest, organiseert deze avond. De gemeente ondersteunt dit initiatief. 

 

Aanmelden met je vragen Je kunt je aanmelden voor de avond op www.duec.nl/warmtepompen. Vermeld hier dan ook meteen je drie belangrijkste vragen, zodat je zeker weet dat deze op de avond zelf zullen worden beantwoord. Mocht de datum je niet uitkomen maar je hebt wel interesse in de presentatie, dan kunt je je ook aanmelden; wij sturen je dan de presentatie na.