Voorbeschouwing FC Uitgeest – v.v. Flevo op zondag 5 november

4 november, 2023 - Uitgeest

Komende zondag bent u weer van harte welkom op Sportpark De Koog.

Wel complimenten maar te weinig punten. Op dit moment is dat een beetje de situatie in Uitgeest. Met een 13e plaats mag het duidelijk zijn dat het nog niet loopt. Ondanks dat zijn er ook echt wel dingen die goed/beter gaan. Zo werd er twee weken geleden in de beker een prima overwinning behaald op Always Forward, waardoor onze jongens weer een ronde verder zijn. Maar vorige week werd er na een slechte eerste – en goede tweede helft verloren bij de huidige koploper Westfriezen. Ook zondag zijn de punten dus weer heel hard nodig.

 

De bezoekers komen uit Middenmeer. Flevo staat in de middenmoot met drie punten meer dan FC Uitgeest. Bij een overwinning staan we dus weer ‘gewoon’ in het linkerrijtje. Daar gaan we vanmiddag voor met jullie steun. Schreeuw onze jongens (op een positieve manier uiteraard) naar de zege en van de onderste plaatsen! 

Wij wensen iedereen een mooie, sportieve wedstrijd toe en na afloop bent u allemaal uiteraard weer van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje in ons immer gezellige clubhuis. Graag tot ziens bij FC Uitgeest!  

 

PJB