Seizoen ten einde voor jeugd FC Uitgeest

28 juni, 2022 - Uitgeest

Het nieuwe voetbalseizoen bij FC Uitgeest start als de scholen weer beginnen na de zomervakantie. Nieuwe leden zijn altijd welkom en uiteraard is het mogelijk om een aantal keren te komen proeftrainen.

Nadat de reguliere competitie al een aantal weken geëindigd was, zijn nu ook de laatste trainingen en toernooien achter de rug. Het seizoen 2021/2022 zit er officieel op! Een seizoen waarin Corona nog wel een rol speelde maar gelukkig veel minder dan in de seizoenen ervoor. 

Veel teams zijn al in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Binnenkort worden de teamindelingen gepubliceerd, altijd een spannend moment. De jongste talenten van de Onder 6 en Onder 7 sloten het seizoen op zaterdag 25 juni af. Onder grote publieke belangstelling lieten zij voor een laatste keer dit seizoen hun talenten zien.
Het nieuwe seizoen start als de scholen weer starten na de zomervakantie. Nieuwe leden zijn altijd welkom en uiteraard is het mogelijk om een aantal keren te komen proeftrainen. Inschrijven hiervoor kan via het aanmeldformulier. Er kan ook (eerst) contact worden met jeugdvoorzitter Vincent van den Berg (jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl of 06-2260 3317). Fijne zomervakantie allemaal en tot eind augustus!