Nu ook theatermenu en koffieconcert met lunch bij De Zwaan Cultureel en KLAAS

2 maart, 2024 - Uitgeest

De Zwaan Cultureel en restaurant KLAAS bieden nu naast het filmmenu op vrijdag ook een theatermenu op zaterdag en een koffieconcert met lunchplankje op zondag aan. Een ideale manier om een mooie voorstelling in het Dorpshuis De Zwaan aan de Middelweg te combineren met een lekker diner of smakelijke lunch bij het er vlak naast gelegen eetcafé KLAAS.

Ralph Castricum (Links) van Café-Rest Klaas en Hans Schoone (De Zwaan Cultureel) - aangeleverde foto
Ralph Castricum (Links) van Café-Rest Klaas en Hans Schoone (De Zwaan Cultureel) - aangeleverde foto

Bij het film- en het theatermenu bestaat het diner uit tomatensoep of carpaccio vooraf, als hoofdgerecht saté van kippendij of vis van de dag en als nagerecht een dame blanche. Het lunchplankje is na het koffieconcert en omvat een broodje kroket, een broodje carpaccio en een kopje soep. Een vegetarisch menu of lunchplankje is ook mogelijk. Het filmmenu kost, inclusief ticket, 37,50 euro, het theatermenu 45 euro en een koffieconcert met lunchplankje 24,50.

De eerstvolgende mogelijkheden voor zo’n menu zijn het filmmenu op vrijdag 8 maart (Love Life) en de concertlunch op zondag 17 maart (MirAnDa Trio). Op www.dezwaancultureel.nl staat een actueel overzicht van de voorstellingen en zijn de verschillende menu’s, tot 18.00 uur de dag voor de voorstelling, te boeken.