Michel Vonk te gast tijdens ICGT-sponsorbijeenkomst

27 mei, 2023 - Uitgeest

Speciaal voor de ICGT-sponsoren kwam ‘performance-coach’ Michel Vonk, na de openingswestrijd FC Uitgeest – Manchester United, vertellen over hoe spanning en stress invloed kan hebben op prestaties.

Michel Vonk geeft presentatie bij de FC Uitgeest Businessclub (foto: Anita Webbe)
Michel Vonk geeft presentatie bij de FC Uitgeest Businessclub (foto: Anita Webbe)

Zijn ‘voetbal-roots’ liggen in Uitgeest, namelijk bij USVU. Uiteindelijk speelde Michel Vonk o.a. bij AZ en Manchester City. Hierna werd hij trainer in het profvoetbal. Als ‘Performance Coach’ houdt hij zich momenteel bezig met mentale ontwikkeling. Inmiddels is hij ervaringsdeskundige als het gaat om concentratie, zelfvertrouwen en spanning/stress en hoe dit van invloed kan zijn op prestaties. Niet alleen op sportief gebied, maar ook zakelijk. 

 

"Zo’n 20 jaar ben ik werkzaam geweest als trainer en coach bij teams op het hoogste niveau,” vertelt Michel aan de selecte groep sponsoren van het ICGT. “Als coach ben ik mij door de jaren heen blijven ontwikkelen op de verschillende aspecten van coaching en psychologie. Cursussen als Prestatiepsychologie, Master in Coaching, Code Rood en Focus training hebben mij nog meer inzichten gegeven, ook in de sportpsychologie. Inzicht in mezelf als coach en als mens”.

Hoe Michel jou als ‘performance coach’ kan begeleiden in het stellen van (nieuwe) doelen en jouw prestaties naar een hoger level kan brengen? Zet jezelf aan en kijk op Vonkperformance.nl voor meer informatie.

 

Kijk ook op www.icgt.nl voor meer nieuws, zoals alle voetbalverslagen en -uitslagen.

Op de Facebookpagina's van UitgeestOnline.nl en het ICGT vind je meer foto's en filmpjes!