Internationaal Cor Groenewegentoernooi (ICGT)

24 mei, 2023 - Uitgeest

Uitgeest is weer in de ban van het ICGT dat van vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei plaatsvindt. Met wederom een zeer interessant deelnemersveld op het internationale voetbaltoernooi, met natuurlijk een spetterend muziekprogramma in de feesttent en niet te vergeten een leuke kindermiddag op zaterdagmiddag voor de kleintjes. Maar er wordt nog meer gevoetbald. Op vrijdagmiddag het bedrijventoernooi oftewel het 'leukste personeelsuitje van het jaar', op vrijdagavond de clubavond, het 7 tegen 7 toernooi en het ABT op zaterdag en zondag. 

 

ICGT 2022 (archieffoto: Marianne Jonker)
ICGT 2022 (archieffoto: Marianne Jonker)

De organisatie pakt bij deze 36e editie groots uit. Lees alle informatie via www.icgt.nl

Hier zijn tijdens het toernooi alle uitslagen te zien. Ook verschijnen hier tijdens het toernooi wedstrijdverslagen, sfeerimpressies, interviews én foto’s. Volg het ICGT ook op Instagram (@icgtuitgeest) en Facebook! Daar wordt voor, tijdens en na het weekend de leukste beelden, nieuwtjes en gebeurtenissen gedeeld. Dé manier om het ICGT-gevoel goed mee te krijgen!

Een tip! Download de Tournify-app op je Android-telefoon of iPhone! In de Uitgeester van vorige week vind je van alle toernooien de QR-codes. Zo heb je het speelschema van het ICGT én alle andere toernooien altijd binnen handbereik! Je kunt ook binnen Tournify zoeken.