Dit is Sepp, Beter bekend als Super Sepp!

28 mei, 2023 - Uitgeest

Sepp is een kanjer van acht jaar oud en zit sinds het begin van dit jaar in een zwaar traject tegen lymfeklierkanker. Maar Sepp zou Sepp niet zijn als hij dit niet stoer en dapper zou ondergaan! 

Team Super Sepp springt in de bres tegen Kinderkanker (aangeleverde foto)
Team Super Sepp springt in de bres tegen Kinderkanker (aangeleverde foto)

De vrienden van de familie: Sander, Tessa, Robert, Penney, Cindy, Wouter en Mireille willen niet langer aan de zijlijn staan toekijken maar komen in actie. Als 'Team Super Sepp' doen zij mee aan de Kikathlon. Zonder ervaring, maar met veel toewijding en liefde (en flink wat training) gaan zij de uitdaging aan om 500 meter te zwemmen, 20 kilometer te fietsen en 5 kilometer hard te lopen!
Dit doen zij voor Super Sepp en voor alle andere kinderen in Nederland die met kanker te maken hebben! Voor al die kinderen is er nog veel meer onderzoek nodig en daar is veel geld voor nodig! 

Op maandag 29 mei organiseert 'Team Super Sepp' een loterij tijdens de finale dag van het  ICGT in Uitgeest. Door loten te kopen steunt u het KIKA fonds. Met jouw inzet wordt wetenschappelijk onderzoek  naar kinderkanker gefinancierd. Oh ja, u kunt ook nog mooie prijzen winnen. Doe mee en help kinderkanker de wereld uit!

 'Team Super Sepp'