Cabaret van Blauwe Vinkjes bij De Zwaan Cultureel

26 september, 2023 - Uitgeest

Zaterdag 30 september komt Blauwe Vinkjes met hun voorstelling DISCLAIMER naar Uitgeest. Dit cabaretduo, bestaande uit Manon Blaauw en Kevin van den Berg, speelt, zingt en kruipt in de rol van herkenbare karakters en typetjes.

Blauwe Vinkjes (foto: Anne van Zantwijk)
Blauwe Vinkjes (foto: Anne van Zantwijk)

DISCLAIMER is doorspekt met sketches en meeslepende liedjes. Blauwe Vinkjes werpt een kritische blik op de huidige omgangsnormen en schuwt het politiek engagement niet. Gekleed in het blauw, hoe kan het ook anders, kruipen ze in de huid van weddingplanners, influencers en volkszangers en nemen ze je in een hoog tempo mee in hun satirische acts. Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Blauwe Vinkjes kent elkaar van het toneel en won in 2021 de Publieksprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was in datzelfde jaar finalist op het Cameretten Festival. Dit is hun eerste avondvullende show, met, volgens de Volkskrant, ‘sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca’. 

 

Aanvang: 20.15 uur. Toegang € 15,-, Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 12,50. Kaarten via www.dezwaancultureel.nl of aan de zaal. Adres: Middelweg 5, Uitgeest