Actie zonnepanelen eindigt eind februari 2019

23 januari, 2019 - Nieuws

Op 28 februari a.s. eindigt de Uitgeester Zonnepanelen Actie. De bewoners van Uitgeest kunnen met deze actie profiteren van een uiterst kwalitatief en voordelig aanbod.

 

foto: Gemeente Uitgeest
foto: Gemeente Uitgeest

De actie is door DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie) gestart in november vorig jaar en heeft nu al aanvraag voor ca. 800 zonnepanelen opgeleverd. In Uitgeest zijn echter nog veel daken geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook minder gunstig gesitueerde daken zijn vaak rendabel door de hoge lichtgevoeligheid van de panelen. U kunt dus snel besparen en bijdragen aan onze klimaatdoelstellingen.

Meer informatie
Indien u belangstelling heeft kunt u zich nog tot 28 februari aanmelden en vrijblijvend een offerte aanvragen. U heeft dan tot eind maart 2019 de tijd om de offerte te accepteren. Meer informatie over de actie en een geheel vrijblijvende offerteaanvraag kunt u vinden op www.DUEC.nl.

Collectief Zonne-installatie Uitgeest
Als u niet over een geschikt dak beschikt kunt u nog altijd meedoen met Zon op Uitgeest, een collectieve zonne-installatie waarvoor inmiddels ruim 350 panelen zijn gereserveerd. Ook voor deze actie vindt u meer informatie op www.DUEC.nl. De acties worden ondersteund door de gemeente Uitgeest en de provincie Noord Holland.