Voorleestheater 'Rudolf' bij Lees Lokaal zaterdag 2 oktober

28 september, 2022 - Uitgeest

Het schooljaar 2022/2023 is alweer enige weken geleden begonnen.
Hoog tijd dus om te beginnen met de nieuwe reeks voorstellingen van het Voorleestheater bij Lees Lokaal.
Zoals gebruikelijk vindt de voorstelling plaats op de eerste zaterdag van de maand, op de vaste tijd van 10:15 uur.

 

Zaterdag 2 oktober leest Theater Poppekus het boek 'Rudolf' voor (aangeleverde foto)
Zaterdag 2 oktober leest Theater Poppekus het boek 'Rudolf' voor (aangeleverde foto)

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of kent misschien iemand die zich eenzaam voelt. Rudolf is ook eenzaam. Rudolf is een grote groene kikker en de vijver waar hij altijd woonde was veranderd in zand, gras en bomen. Geen plek voor een kikker, want die heeft water nodig! De koe in de wei loeit dat er geen plaats meer is voor kikkers…

Rudolf gaat op stap, op zoek naar een nieuwe vijver. Dat valt niet mee! Hij trotseert wind en regen, ontmoet allerlei dieren die hem zouden kunnen helpen…. Maar dat doen ze niet. Rudolf is erg verdrietig, de wereld is zo groot en hij maar zo klein en toch is er geen plek voor hem. Zal hij uiteindelijk toch een plekje vinden? En misschien ook nog een vriendje?

Als je komt kijken en luisteren op 1 oktober a.s. bij het Lees Lokaal in de hal van het gemeentehuis, dan zie je hoe het afloopt met Rudolf! We starten stipt om 10.15 uur, dus kom op tijd! De toegang is gratis en na de voorstelling kunnen jullie een boekje halen in het Lees Lokaal voor een nieuw verhaal.
Lezen is leuk!