Voorleestheater “De prinses en het geluk”

7 juli, 2022 - Uitgeest

Zaterdag 9 juli om 10:15 uur is het alweer tijd voor de laatste voorstelling van dit schooljaar van Voorleestheater Poppekus bij Lees Lokaal Uitgeest.

Theater Poppekus speelt 'De prinses en het geluk' (aangeleverde foto)
Theater Poppekus speelt 'De prinses en het geluk' (aangeleverde foto)

'De prinses en het geluk' van Ulf Start en Silke Leffler wordt natuurlijk niet alleen voorlezen... Tineke en Marjan laten het boek tot leven komen met hun poppenspel! Ze nemen het publiek mee op reis door het boek.
Het verhaal gaat over een prinsesje, die met haar vader en moeder, een koning en koningin, in een kasteel woont aan de rand van het Sprookjesbos. Ze zijn heel gelukkig, totdat de koning op een dag zijn geluk verloor. Wat een drama! Het prinsesje trekt het Sprookjesbos in om het geluk van haar vader te zoeken. Ze krijgt een hele bijzondere vriend en ontmoet een wolf, een draak, een kat, een vliegenzwam, een eekhoorn en een… HEKS! Maar vindt ze ook het geluk van haar vader terug?
Na het lezen kunnen de kinderen op de foto met de poppen en mogen de kinderen boekjes gaan ruilen in het Lees Lokaal. Komen jullie ook? Samen lezen is LEUK! Kom op tijd, we starten om 10.15 uur! Toegang is gratis.

In verband met de vakantieperiode, zal er in de maanden augustus en september geen Voorleestheater zijn bij Lees Lokaal. MAAR LET OP! Op zondagmiddag 11 september speelt Theater Poppekus in dorpshuis De Zwaan twee gratis voorstellingen voor families van Uitgeest. Dit is mogelijk gemaakt door de Stichting Blijer Uitgeest!