Vanaf komend weekend mogen er weer bands optreden in ‘t Portiertje

22 september, 2021 - Uitgeest

Vanaf dit weekend kan je voortaan elke zondag vanaf 16:00 uur genieten van live bands in ‘t Portiertje. 

foto: aangeleverd
foto: aangeleverd

Deze eerste zondag begint met een Jamsessie de week daarna gevolgd door de Bluescales bluesrock band.

Voor Corona was het inmiddels een bekend begrip: de jamsessie in ‘t Portiertje onder leiding van Rafael Fernandez en zijn basis band. Op zondag 26 september vanaf 16:00 uur kan het eindelijk weer. De mogelijkheid om je vrienden weer te ontmoeten en tegelijkertijd heerlijk muziek maken of zingen en voor iedereen die naar heerlijke verassende muziek wil luisteren.

Onder leiding van ‘jam koning’ en in de regio zeer bekende bassist Rafael Fernandez zal iedereen de kans krijgen om lekker muziek te maken met elkaar. Een backline is geregeld, compleet met drumstel en toetsen. Neem dus vooral je eigen gitaar, basgitaar of ander instrument mee, prik in en jam mee. Wil je liever zingen, uiteraard zijn de microfoons ook geregeld.

Dankzij de zeer ervaren basisband krijgt elke zanger of zangeres de mogelijkheid heeft om zijn of haar lievelingsnummer met de band te zingen. Rafael zal alles uiteraard in goede banen leiden. Ben je geen muzikant, blijf niet thuis maar kom lekker genieten van het plezier dat de muzikanten hebben om op ongedwongen wijze met elkaar samen te spelen.