Valencia CF jeugdtrainers komen naar FC Uitgeest voor een training 3-daagse!

21 februari, 2021 - Uitgeest

Deze herfstvakantie beleeft de jeugd van Uitgeest en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt opnieuw trainers van de jeugdopleiding naar FC Uitgeest. 

 

 

 

Valencia tijdens ICGT 2019 (foto: Marianne Jonker)
Valencia tijdens ICGT 2019 (foto: Marianne Jonker)

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. 

 

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de herfstvakantie van maandag 18 oktober t/m woensdag 20 oktober 2021 op het complex van FC Uitgeest in Uitgeest. 

 

Valencia CF blij met partner FC Uitgeest 
Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2021 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2021 FC Uitgeest voor het tweede jaar op rij partner van Valencia CF. FC Uitgeest behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland. 

 

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF 
Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse en Belgische UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers. 

 

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €172,50 (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen). 

 

Maak kans op een weekend Valencia! 
Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer! 

 

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

Volg ons

Uitgelicht

OSUradio.nl
OSUradio.nl
Dok-10 Bar & Kitchen
Dok-10 Bar & Kitchen
Enorm Siro
Enorm Siro
Jachthaven Uitgeest
Jachthaven Uitgeest
Café-Restaurant Klaas
Café-Restaurant Klaas
Lekker aan de Haven
Lekker aan de Haven
Size Up
Size Up
SMC IJmond - Uitgeest fysiotherapeutisch centrum
SMC IJmond - Uitgeest fysiotherapeutisch centrum
Wat gaan we doen?
Wat gaan we doen?
DNHBB
DNHBB
Hans Weeren
Hans Weeren
FixEasy
FixEasy
Assumburg Koeltechniek
Assumburg Koeltechniek
De Groot Verzekeringen
De Groot Verzekeringen