IJsclub Uitgeest fietst eerste tijdrit van 2021

23 september, 2021 - Uitgeest
Winnaar Stefan Brantjes op weg naar een nummer 1 notitie (aangeleverde foto)
Winnaar Stefan Brantjes op weg naar een nummer 1 notitie (aangeleverde foto)

UITGEEST - Vorig jaar kon de tijdrit helaas en om bekende reden niet worden verreden. Gelukkig dit jaar wel. De tijdrit vond plaats in de schermerpolder en de afstand was voor de heren ruim 14 kilometer en de dames mochten deze afstand halveren. 

Het was een mooie avond en ondanks de flinke wind werden er prachtige tijden gereden. Thijs Rodenburg en Hans van Egmond hebben een mooie eerste tijd neergezet. Vele persoonlijke records sneuvelden, waaronder die van Peter de Jeu, Eric Tabak, Patrick en Mike Roelands. Met name het nieuwe persoonlijke record van Patrick Roelands was met een verbetering van ruim 4 minuten indrukwekkend! Afgetekende en terechte winnaar was Stefan Brantjes die daarmee zelfs op een 5e plek allertijden terecht kwam. Bij de dames zaten Nancy Molenaar en Joni Krom binnen 10 sec van hun PR, terwijl Sanne Veenboer zelfs haar beste tijd met ruim een halve minuut verbeterde. Na alle corona perikelen toch mooie resultaten. Op naar een mooi en volledig seizoen.

Heren
1. Stefan Brantjes, 2. Peter de Jeu, 3. Eric Tabak, 4. Benno van Tol, 5. Erik de Koning, 6. Thijs Rodenburg, 7. Patrick Roelands, 8. Willem Brandjes, 9. Ad van Egmond, 10. Mike Roelands, 11. Hans van Egmond, 12. Kees Molenaar, 13. Arjan Groot, 14. Han de Koning, 15. Frank van Goethem.

Dames
1. Nancy Visbeen
2. Sanne Veenboer
3. Joni Krom