Het ging heen en weer bij de tafeltennis competities

11 februari, 2019 - Sport

Afgelopen vrijdag 8 februari speelde Tafeltennis vereniging TTAZ uit Uitgeest weer een paar spannende potjes. 

Team 1 was te gast in Nieuw Vennep. Het ging heen en weer zoals het bij tafeltennis nou eenmaal gaat. Om de beurt werden de punten gepakt. Eerst Uitgeest dan Nieuw Vennep en zo ging het tot het eind door.  En daarmee werd ook de uitslag 5-5. Henk Spoelstra was weer eens onmisbaar deze avond en won al zijn enkels. Patrick Rasch en invaller Dimitry van der Park wisten allebei een enkel te winnen.

Team 2 had de mannen van TSTZ Haarlem 7 als tegenstander, deze kwamen maar met twee man opdagen wat direct in 3 punten resulteerde. Dimitry van der Park viel ook in dit team in en was de speler van de avond. Hij wist beide enkels te winnen. Peter Middel wist er ook een punt te pakken en Rob de Boer lukte het net niet. Het was genoeg voor een 6-4 winst voor TTAZ.

Team 3 speelde thuis tegen Rapidity 7. In Dimitry’s eigen team was hij gek genoeg minder succesvol. Maar het hele team wist deze avond niet te presteren, want ook Nico Baltus en Marijn van Kampen waren allemaal (net) niet goed genoeg om een punt binnen te slepen. 0-10 winst voor Rapidity.

In de DUOCompetitie moest TTAZ 1 (Michel Switser en invalster Eugenie Rasch) tegen The Victory 2 uit Weesp spelen. Doordat Michel niks liet liggen en Eugenie ook de laatste partij van de avond won, was het een 3-2 overwinning.