Vier de voorjaarsvakantie bij Outdoorpark Alkmaar

17 februari, 2021 - Regio

Alkmaar Sport biedt in de voorjaarsvakantie een speciaal vakantieprogramma aan voor kinderen van 8 t/m 17 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Op woensdag 24 februari en vrijdag 26 februari kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar voor €12,50 meedoen met de twee uur durende activiteiten op het overzichtelijke park. Onder begeleiding van professionele instructeurs gaan de kinderen het avontuur aan met de obstakels en tijdens de verschillende teambuildingsactiviteiten. Daarnaast kunnen jongeren van 13 t/m 17 jaar op zaterdag 20 februari gratis deelnemen aan de Outdoor Shooting activiteit. Online reserveren is voor alle activiteiten noodzakelijk. Aanmelden voor de voorjaarsvakantie activiteiten kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

 

Vier de voorjaarsvakantie bij outdoorpark Alkmaar (aangeleverde foto)
Vier de voorjaarsvakantie bij outdoorpark Alkmaar (aangeleverde foto)

Op avontuur bij Outdoorpark Alkmaar

Van 22 t/m 26 februari kunnen de kinderen weer genieten van de vrije dagen tijdens de voorjaarsvakantie. De kinderen zitten te poppelen om weer met elkaar te mogen spelen. Op woensdag 24 februari (09.30 - 11.30 en 12.00 - 14.00 uur) en vrijdag 26 februari (09.30 - 11.30 uur) kunnen kinderen meedoen met verschillende activiteiten. Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur gaan de kinderen de strijd aan met de vele obstakels. Daarnaast zijn er diverse teambuildingsactiviteiten en sportspelletjes (waaronder Archery Tag) te vinden op het grote, veelzijdige park in Alkmaar. Tot slot kunnen de kinderen proberen op de roos te raken tijdens het boogschieten. Deelname aan de voorjaarsvakantie activiteiten bedraagt €12,50.

 

Winter Games in Alkmaar

De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in de voorjaarsvakantie vrijwel dagelijks Winter Games in Alkmaar. Ook bij Outdoorpark Alkmaar vinden de Winter Games plaats. Op zaterdag 20 februari kunnen jongeren in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar deelnemen aan de Outdoor Shooting activiteiten. Jongeren van 13 t/m 17 jaar kunnen hier gratis aan meedoen. Online reserveren is noodzakelijk. Het exacte programma is terug te vinden op www.alkmaarsport.nl/wintergames

 

Aanmelden en meer informatie

De kinderen worden voor bij de poort opgehaald, want de ouders mogen door de coronamaatregelen het park niet betreden. Online reserveren is zowel voor de voorjaarsvakantie activiteiten (€12,50) als voor de Winter Games (gratis) noodzakelijk. Aanmelden kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantieWees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

 

Volg ons

Uitgelicht

OSUradio.nl
OSUradio.nl
Dok-10 Bar & Kitchen
Dok-10 Bar & Kitchen
Enorm Siro
Enorm Siro
Jachthaven Uitgeest
Jachthaven Uitgeest
Café-Restaurant Klaas
Café-Restaurant Klaas
Lekker aan de Haven
Lekker aan de Haven
Size Up
Size Up
SMC IJmond - Uitgeest fysiotherapeutisch centrum
SMC IJmond - Uitgeest fysiotherapeutisch centrum
Wat gaan we doen?
Wat gaan we doen?
DNHBB
DNHBB
Hans Weeren
Hans Weeren
FixEasy
FixEasy
Assumburg Koeltechniek
Assumburg Koeltechniek
De Groot Verzekeringen
De Groot Verzekeringen