Maak je eigen videoclip en theater in Heemskerk

14 september, 2021 - Regio
Foto: Ben Roozendaal.
Foto: Ben Roozendaal.

HEEMSKERK - Vind je het heerlijk om op een podium te staan? Of zou je dit willen proberen? Of lijkt het je leuk om een echte videoclip te maken? Dat kan bij Cultuurhuis Heemskerk.

Theater maken
Tijdens de korte cursus ‘Theater maken’ kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 naar een eigen toneelstuk toewerken. Naast het verhaal en de personages denken we ook na over decor, muziek, licht en kostuums. Tijdens de laatste les treden we op en kunnen je ouders, broertjes en/of zusjes je zien stralen op het podium. De cursus start woensdag 22 september van 15.00 tot 16.30 uur in Cultuurhuis Heemskerk met 8 lessen, die worden gegeven door theaterdocent en maker Rosanne Eschweiler.

Videoclip maken
Op vrijdag 17 september start de korte cursus met 3 lessen ‘Maak een videoclip’ van 15.30 tot 16.30 uur. Je maakt een echte videoclip van een bekend liedje. Samen bedenken we een verhaal, dansen en verkleden ons. Je leert over storyboards, cameratechnieken en visual storytelling. Na afloop krijg je de videoclip toegestuurd om te delen met je vrienden.

Meer info en aanmelden: www.cultuurhuisheemskerk.nl, info@cultuurhuisheemskerk.nl of even bellen naar 0251-836003.