Seniorenmarkt groot succes

17 oktober, 2018 - Nieuws

Woensdagmiddag was Dorpshuis de Zwaan het centrum voor de Seniorenmarkt met wel veertig kramen. Deze drukbezochte netwerkbijeenkomst speciaal voor senioren, werd georganiseerd door de Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.).  Voor een impressie, bekijk ook de reportage verzorgd door OSU Radio.

 

 

Er werd flink genetwerkt tijdens de Seniorenmarkt (foto: Anita Webbe)
Er werd flink genetwerkt tijdens de Seniorenmarkt (foto: Anita Webbe)

Het doel van deze seniorenmarkt, georganiseerd door de S.U.S.,  was om een overzicht te geven van diensten en activiteiten van organisaties die actief zijn op het gebied van recreatie & ontspanning, informatie & advies, zorg en dienstverlening en wonen, werk en welzijn voor senioren.
Tijdens deze middag kon men zich oriënteren op en informatie inwinnen over de deelnemende organisaties en desgewenst een afspraak maken, lid worden of zich opgeven als vrijwillig(st)er of deelne(e)m(st)er.

 

Kon u hier niet bij aanwezig zijn en wilt u informatie naar aanleiding van de seniorenmarkt? Bekijk dan het boekje: Seniorenmarkt  Hierin staan alle deelnemers en de deelnemende organisaties.

Ook kunt u tijdens de openingstijden contact opnemen via s.u.s@inter.nl.net of tel. 0251-319020 en/of even kijken op de website www.uitgeestersenioren.nl.