Pak je 'podium' via UitgeestOnline

23 december, 2018 - Nieuws

Inmiddels ruim 1.360 personen volgen UitgeestOnline.nl sinds de oprichting (april 2018) nu zo'n 8 maanden geleden. Natuurlijk zijn we erg blij met dit resultaat! Zo vlak voor de feestdagen en het nieuwe jaar maken we u nog even attent op het volgende: 

 

Waardeer je onze pagina ook, geef ons dan een 'like' en zet de knop op volgen. Geen Facebook? Helemaal niet erg: via de website www.uitgeestonline.nl (en Twitter) blijf je ook prima op de hoogte van het meest recente nieuws in en om Uitgeest. Hieronder lees je wat wij doen, voor wie en waar wij op zitten te wachten:

 

Tip jouw nieuwtje(s) en andere actuele feiten

Uitgeestonline.nl brengt zo actueel mogelijk alle nieuwsfeitjes in Uitgeest, Akersloot en directe omgeving. Helaas kunnen wij nieuws niet altijd 'ruiken' en lukt het niet om overal bij aanwezig zijn. Heb je zelf ook tips, foto's of suggesties met betrekking tot nieuws uit Uitgeest en/of Akersloot? Wij horen dit graag!

 

Heb je, als (sport)vereniging of stichting een foto (met tekst) dat je graag wilt delen met dorpsbewoners, of wil je (extra) podium, een banner voor je bedrijf dat via de website tussen de artikelen voorbij komt? Informeer naar de mogelijkheden en stuur een bericht naar redactie@uitgeestonline.nl, via Facebook (messenger), of ga naar 'contact' via de Website www.uitgeestonline.nl. Immers: 'sharing is caring!'

 

Geniet van de kerstdagen en proost op een mooi nieuwjaar!

Graag tot ziens in 2019,

Het team van UitgeestOnline.nl