Soof 3 in Filmhuis De Zwaan Cultureel

25 januari, 2023 - Uitgeest

Op vrijdag 3 februari is de film Soof 3 te zien, een romantische komedie van Nederlandse bodem met Lies Visschedijk in de hoofdrol als restauranthouder.

Fragment uit de film SOOF (Foto: Millstreet Films/Martijn van Gelder).
Fragment uit de film SOOF (Foto: Millstreet Films/Martijn van Gelder).

De derde film van de succesvolle reeks heeft naast het humoristische ook een serieuze kant. Hoewel Soof eindelijk haar leven lekker op de rit heeft, wordt er borstkanker bij haar ontdekt. Wanneer haar dochter terugkomt uit India met haar kersverse vriendje is dat voor Soof de ideale vluchtweg en stort ze zich op het komend huwelijk. Alles voor de familie! Ze leert echter dat het soms noodzakelijk is om zelf ook hulp te accepteren en dat er van haar gehouden wordt. Een romantische reis naar Parijs volgt en de slogan van de film is duidelijk: "Vier het leven, ook als het geen feestje is!" Een lach gemengd met tranen dus. Kom het beleven op het grote scherm.

De zaal is open vanaf 19.45 uur en de film begint om 20.15 uur. Toegang € 7,50. (Vrienden van De Zwaan Cultureel € 6,50). Kaarten zijn online te koop op dezwaancultureel.nl of, indien nog voorradig, aan de zaal. Adres: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 Uitgeest.